Kavels voor het vestigen van bedrijven

Leusden heeft meerdere bedrijventerreinen, elk met een eigen karakter en uitstraling. Er is plaats voor verschillende soorten bedrijven, van dienstverlening tot industrie. Door de centrale ligging aan de A28/A1 en de goede bereikbaarheid, is Leusden een uitstekende vestigingsplaats voor een onderneming. Op dit moment heeft Leusden op 2 locaties bedrijfskavels beschikbaar. ('t Spieghel en de Plantage)

't Spieghel

't Spieghel is de entree van de gemeente Leusden, en ligt direct aan de A28. Het is een representatief gebied waar bedrijfskavels vanaf 2500 m2 worden aangeboden. De definitieve verkaveling is maatwerk, en de uitwerking vindt plaats in overleg met de ondernemer.

De Plantage

De Plantage is een goed ontsloten gebied met verschillende mogelijkheden voor kantoren, bedrijven en de combinatie van wonen met kantoor of bedrijf.

Princenhof

De kantorenleegstand in de 'binnenring' van Princenhof is relatief hoog. Het tast ook de kwaliteit en de leefbaarheid van dit gebied aan. Woningbouw biedt kansen om de leefbaarheid en kwaliteit van de percelen en hun directe (openbare) omgeving te verbeteren. De gemeente faciliteert initiatieven tot herontwikkeling naar woningbouw en hanteert daarvoor de principes uit 'Princenhof, uitwerking kansen - kaders - kwaliteiten'. U kunt het document aanvragen via webredactie@leusden.nl. Wij sturen u het binnen 2 werkdagen toe. Graag even het onderwerp vermelden.

Interesse

Contact met de gemeente


Door de aanvullende maatregelen rondom het coronavirus zijn de openingstijden aangepast. Burgerzaken werkt alleen op afspraak op werkdagen tussen 9.00-16.30. Heeft u hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via 14 033. 

Afspraak maken
14 033
vanuit het buitenland (+31) (0)33 496 16 11
't Erf 1, 3831 NA Leusden
Vandaag: geopend van 08:00 uur tot 12:30
Morgen: geopend van 08:00 uur tot 15:00
Logo certificaat toegankelijkheidsonderzoek Gemeente Leusden