Aanvragen bouwdossier

Zolang er coronamaatregelen gelden, kunt u via het Wabo-loket geen afspraken meer maken voor inzage van de stukken in het Huis van Leusden, alles gaat nu digitaal. U kunt hieronder via de groene knop digitaal een bouwdossier aanvragen.
Aanvraag bouwdossier

U krijgt met behulp van deze documenten inzage in een lopende omgevingsvergunning of (oude) bouwdossiers, bouwvergunningen of de tekeningen van een pand. De archiefstukken kunnen afwijken van de feitelijke huidige situatie, doordat er in de loop van de jaren verbouwingen hebben plaatsgevonden. Deze verbouwingen kunnen bijvoorbeeld vergunningsvrij of zonder vergunning zijn uitgevoerd.

Kosten

  • Voor het opvragen een bouwdossier betaalt u € 18,20 (per kwartier). Inzien is in verband met de coronamaatregelen niet mogelijk.
  • Voor het digitaal toesturen van een bouwdossier betaalt u  € 23,45 (€ 18,20 (opvraagkosten) + digitaliseren bouwdossier € 5,25).
  • Wilt u een kopie uit het bouwdossier, dan betaalt u per kopie. Deze kosten zijn variabel, afhankelijk van het formaat van de kopie. De documenten worden u dan per post toegezonden.
  • Wilt u een kopie van het volledige bouwdossier dan betaalt u € 18,20 + de kosten per kopie. Deze kosten zijn variabel, afhankelijk van het formaat van de kopie. De documenten worden u dan per post toegezonden.

Contact met de gemeente


Door de aanvullende maatregelen rondom het coronavirus zijn de openingstijden aangepast. Burgerzaken werkt alleen op afspraak op werkdagen tussen 9.00-16.30. Heeft u hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via 14 033. 

Afspraak maken
14 033
vanuit het buitenland (+31) (0)33 496 16 11
't Erf 1, 3831 NA Leusden
Vandaag: geopend van 08:00 uur tot 12:30
Morgen: geopend van 08:00 uur tot 12:30
Logo certificaat toegankelijkheidsonderzoek Gemeente Leusden