Onderhoud aan 4 bruggen langs het Eempad

19 November 2021

De fundering onder 4 fiets-voetgangersbruggen over het water langs het Eempad is in minder goede staat geraakt doordat er grond onder de brug is verdwenen. Dit is dan ook reden om onderhoud te plegen onder de bruggen.

Dinsdag 23 november start onze aannemer Wernsen met het slaan van buispalen naast brug 108 in het Eempad nabij de Cohensteeg. De buispalen worden volgestort met beton en dienen als extra fundering voor deze brug. Vervolgens wordt onder de brug de beschoeiing vervangen en het talud bekleed met beton. Daarna volgen de bruggen 106 - 107 - 109. Onder deze bruggen wordt de beschoeiing vervangen en het talud bekleed met beton. 

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden van brug 108 wordt vanaf maandag 29 november het fietspad tussen de Cohensteeg en brug 108 (nabij Lingewijk 11) voor doorgang afgesloten. Fietsers zullen ter plaatse worden omgeleid. 

Einddatum werkzaamheden

Verwachting is dat de werkzaamheden rond 17 december afgerond zijn.

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen of opmerkingen dan kunt u contact met de heer M. Schimmel opnemen via het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente Leusden. Het KCC is te bereiken via telefoonnummer 14 033 of per e-mail