Proclaimer en privacy

Proclaimer

De gemeente Leusden is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel te houden. Heeft u vragen of komt u iets tegen dat niet (meer) correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Stuur een e-mail met uw vraag of opmerking naar webredactie@leusden.nl of bel ons via 14 033.

Disclaimer e-mail berichten

E-mail berichten van de gemeente Leusden zijn uitsluitend bestemd voor geadresseerde(n). De informatie in een e-mail bericht en eventueel meegezonden gegevensbestanden kan vertrouwelijk zijn. Als u een e-mail bericht ontvangt dat niet voor u bestemd is, verzoeken wij u:

  • daarmee discreet om te gaan
  • bestanden niet te openen
  • ons direct te informeren
  • de e-mail (inclusief eventuele bestanden) van uw computer te verwijderen
  • kopie├źn of uitdraaien daarvan direct te vernietigen


Wij wijzen u er op dat openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en verstrekking van deze informatie aan derden niet is toegestaan.

Privacy

De gemeente Leusden respecteert de privacy van de bezoekers van haar website. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om aan uw verzoeken te kunnen voldoen. Persoonlijke informatie wordt behandeld volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Heeft u vragen over uw privacyrechten of over de wijze waarop de gemeente Leusden met de door u verstrekte persoonsgegevens omgaat, neem dan contact op met de privacyfunctionaris van de gemeente via gemeente@leusden.nl of per post:

Gemeente Leusden
T.a.v. privacyfunctionaris
Postbus 150
3830 AD Leusden

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Leusden. Wij werken op afspraak, zodat wij u snel kunnen helpen.
Afspraak maken
14 033
vanuit het buitenland (+31) (0)33 496 16 11
06 - 12 18 01 17
Fokkerstraat 16, 3833 LD Leusden
Vandaag: geopend van 08:00 uur tot 16:30
Morgen: geopend van 08:00 uur tot 16:30