Gratis ondernemersbijeenkomsten

21 juni 2022

De gevolgen van de maatregelen rond Corona hebben op veel ondernemers grote impact. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Om dan veerkracht en positiviteit te behouden is niet altijd even gemakkelijk. Daarom organiseren we dit jaar bijeenkomsten, waarbij alle Leusdense ondernemers van harte welkom zijn.

Je bent van harte welkom bij vier bijeenkomsten

Iedere bijeenkomst heeft een thema met bijbehorende gastspreker. Het doel is jou te ondersteunen met kennis en informatie. Daarbij is er ruimte voor netwerken. Want door elkaar te spreken en/of te leren kennen kan je elkaar ook makkelijker opzoeken als dat nodig is en samenwerken.   

De eerste bijeenkomst is vanavond; de overige drie na de zomer

Vanavond spreekt Daan Schmidt, eigenaar van StoryBrand. Hij vertelt hoe je je klantcommunicatie glashelder krijgt om je bedrijf te helpen groeien. De overige 3 bijeenkomsten zijn op maandag 26 september, dinsdag 18 oktober en maandag 21 november 2022.

De volgende thema’s en gastsprekers staan op het programma:

Datum : maandag 26 september
Thema : meer impact maken op je omzet door neuro sales

Gastspreker is Saskia Kerkhof, auteur van het boek ‘Slimmer Offertes Maken’. Momenteel werkt ze aan ‘de 10 grootste Mindf*cks in sales’. Saskia leert je in een 1,5 uur durende workshop de top-3 neurotechnieken waarmee je jouw klant onbewust overtuigt. Mensen zijn namelijk helemaal niet zulke rationele wezens als we denken. Je vergroot de winkans als je daar rekening mee houdt. Deze neurotechnieken helpen je bij je commerciële acties, zoals acquisitie, netwerken, sales, opdrachten en offertes uitbrengen.

 Je leert:

  1. Hoe het onbewuste brein werkt; dat van jou en dat van jouw klant.
  2. Egotripperij vermijden en de echte klantambities glashelder op te schrijven.
  3. Een gespreks- of offerte-opbouw die onbewust de ja-modus triggert.
  4. Het IKEA-effect en waarom dat cruciaal is om te gebruiken. 

Meld je aan voor de ondernemersbijeenkomst van 26 september.

Datum : dinsdag 18 oktober
Thema : Meer succes met LinkedIn en socialmedia-marketing

Gastspreker is Corinne Keijzer, auteur van 4 boeken over LinkedIn en Instagram. Tijdens een interactieve lezing, maakt Corinne je wegwijs op LinkedIn. Vooral op het gebied van socialselling, contentmarketing en personal branding. Haar lezing zit onder andere boordevol bruikbare tips en praktische voorbeelden, je leert meer over de do’s en don’ts en wat te doen met uitnodigingen op LinkedIn. Ook leer je het verschil met Facebook. LinkedIn is voor elke ondernemer interessant! Van winkelier, ZZP-er tot MKB-er; LinkedIn kan je een nieuwe mogelijkheid bieden voor nieuwe klanten.

Meld je aan voor de ondernemersbijeenkomst van 18 oktober 2022.

Datum : maandag 21 november
Thema : Succesvol ondernemen en winst maken

Gastspreker is Femke Hogema, auteur van onder meer Profit First en Winstgevende plannen.

Voor veel ondernemers zijn financiën en boekhouding saai, ingewikkeld of niet hun ding. Femke maakt dit onderwerp leuk, toegankelijk en praktisch en daarmee onderscheidt ze zich in de branche. Na een presentatie van Femke zeggen veel ondernemers dat ze niet verwacht hadden dat financiën zo leuk konden zijn en dat ze geïnspireerd zijn om winstgevende stappen te zetten. Je leert hoe je dankzij het managen van je financiën rust, inzicht en winst creëert. En hoe je een financieel gezond en winstgevend bedrijf opbouwt. Je kunt rekenen op confronterende, interactieve en vooral toepasbare handvatten.

Meld je aan voor de ondernemersbijeenkomst van 21 november 2022.