NIEUW IN LEUSDEN: Helder bij Letselschade

19 september 2022
Het team van Helder bij Letselschade

Helder bij Letselschade heeft zich onlangs aan de Philipsstraat 8b gevestigd in Leusden. De onderneming is niet helemaal nieuw in Leusden, maar is nog heel jong. Jan van den Berg, mede-eigenaar, stelt zich voor.

Wat biedt Helder bij Letselschade precies?

“Wij zetten slachtoffers van ongevallen écht centraal. We willen het anders doen en zorgen  altijd voor de beste oplossing voor de betrokkene. Naast het regelen van de financiële compensatie, bekijken we hoe we betrokkenen kunnen helpen om verder te gaan in het leven. Klanten kunnen bij ons vertrouwen op kwaliteit en maximaal resultaat. Samen met Alexander Begheyn richtte ik Helder bij Letschade op.”

 Waarom in Leusden?

“Leusden is centraal gelegen in het land en vlakbij de snelweg. Verder is het gemoedelijke karakter van Leusden te waarderen.”

Waar word je blij van in je werk?

“Klanten écht kunnen helpen, dat is het allermooiste. Klanten leggen soms hun leven in onze handen. Wij denken met ze mee over hun keuzes en begeleiden ze naar een mogelijke oplossing. Inmiddels zijn we gegroeid naar 15 personen en 3 vestigingen (Leusden, Arnhem en Delft). Mijn rol in het bedrijf is daardoor weliswaar veranderd, maar nog altijd word ik enthousiast van het motiveren van mensen, meedenken en het vinden van oplossingen.”

Wat houdt je bezig?

“Ik maak me zorgen over slachtoffers die bij malafide belangenbehartigers terechtkomen. De letselschadebranche is een vrij beroep. Dat betekent dat iedereen morgen een bord in de tuin  kan zetten en starten als letselschade-expert. We zien dat er in deze markt veel ´cowboys´ actief zijn. Die doen dit werk vooral om over de rug van slachtoffers veel geld te verdienen. Dit betekent dat het slachtoffer opnieuw slachtoffer wordt en dat geeft reden tot zorg.”

 Tot slot: Waar mag je jou altijd voor wakker maken?

“Voor een ontbijt op bed mag je me altijd wakker maken.”