Nieuw in Leusden: Rubicon

21 december 2021

Rubicon heeft zich onlangs gevestigd in Leusden aan de Leusderend. De heer Arno Borger, eigenaar en CEO, stelt zich voor. 

Wat biedt Rubicon precies?

Rubicon is dé Nederlandse expert en marktleider binnen het Microsoft cloud diensten portfolio. Je kunt terecht voor consultancy, complete diensten en geavanceerde (maatwerk) oplossingen voor digitale transformatie. Dit doen wij op basis van cloud technologieën Azure, Microsoft 365, Dynamics 365 en Powerplatform. 

Al 23 jaar heb ik het geluk deel uit te maken van Rubicon. Ik kom uit de omgeving van Hilversum en ben vader van 3 kinderen. Recent is ons kantoor verplaatst naar Leusden. 

2. Waarom in Leusden?

Verhuizen naar een ruimer en moderner kantoor in een periode dat iedereen thuiswerkt? Dat klinkt als tegen de stroom in zwemmen. Toch is dit een strategische stap. Op het Landgoed Leusderend verwacht ik de komende jaren verder te groeien. De prachtige omgeving, centrale ligging en goede bereikbaarheid zijn belangrijk voor onze - in het hele land – gevestigde klanten en wonende medewerkers. Op deze locatie kunnen we ook vitaliteit, als onderdeel van onze strategie, volop laden. Als eerste inspireert het als werkomgeving. Daarnaast verrijking met walking lunches en meetings, running & biking, onze personal trainer of creatieve bijeenkomsten in de buitenlucht. We ontdekken nog steeds hoe vitaal we hier kunnen zijn en doen dat ook samen met lokale ondernemers. 

3. Waar word je blij van?

Vitaal gezond blijven, zowel als persoon en onderneming. Een vitale organisatie levert tevreden klanten die kunnen vertrouwen op hoogwaardige diensten. Maatschappelijk digitaliseren we steeds sneller en veranderen we steeds meer. Als ondernemer wordt ik voortdurend uitgedaagd om te kijken naar nieuwe kansen die daardoor ontstaan in de digitale impact op Nederland. Het is dan ook fantastisch als je elk jaar kunt terugkijken en constateren dat het bedrijf, de medewerkers, en de klanten verder zijn gegroeid in hun ontwikkeling en digitalisering. Rubicon is een hecht en sociaal bedrijf met veel jubilarissen. Die menselijke historie vind ik bijzonder. Ik ben er trots op en dat motiveert om door te gaan en sterke teams van specialisten te faciliteren.

4. Wat houdt je bezig?

Soms mis ik de positieve aandacht voor zakelijk Nederland en dat veel zaken niet zomaar gewoon zijn. We hebben fantastische bedrijven en dienstverlening in ons land. En hoge standaard. Laten we dat vooral zo houden, enthousiasmeren en blijven ontwikkelen. Ik maak me soms zorgen dat dat ondersneeuwt door doelstellingen en eisen die alleen bereikbaar zijn in een sterke en gezonde samenleving waarin niet alle keuzen passen. Laten we wat trotser en zuiniger zijn op ons zakelijk Nederland en ons daar vooral bewust van zijn.

5. Tot slot: Waar mag je jou altijd voor wakker maken?

Ontbijten doen we al met elkaar voordat we dagelijks uitvliegen. Even een gezinsmoment. Daarna mag de dag beginnen en sluiten we die qua voornemen weer positief af.