Ontwerpbestemmingsplan woningbouw Larikslaan 3 ter inzage

26 november 2020

SamenThuis vastgoedontwikkeling wil op de locatie Larikslaan 3 17 nieuwe woningen bouwen. Daarvoor moet het bestemmingsplan worden aangepast. Het ontwerp bestemmingsplan ligt van 17 november tot 28 december 2020 ter inzage.

SamenThuis Vastgoedontwikkeling wil op het perceel Larikslaan 3, op het bedrijventerrein Princenhof, 17 nieuwe woningen bouwen. Dit past bij de wens van de gemeente om op de plek van leegstaande, soms verouderde, bedrijfsgebouwen in Princenhof, woningen te bouwen. Daarvoor moet wel het bestemmingsplan worden aangepast.  

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 17 november tot en met 28 december 2020 ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is online in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl, of op papier in het Huis van Leusden. Voor het laatste moet u een afspraak maken met het Omgevingsloket. Dat kan in verband met de coronamaatregelen alleen telefonisch via 14 033. U kunt op het ontwerpbestemmingsplan reageren door een zienswijze in te dienen. 

Zienswijze indienen

Een zienswijze geven op het plan kan mondeling of schriftelijk. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan Gemeente Leusden, afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden. U kunt uw schriftelijke zienswijze ook per e-mail toesturen via gemeente@leusden.nl. Vergeet dan niet in de onderwerpregel te vermelden dat het gaat over een zienswijze voor het ontwerpbestemmingsplan ‘Larikslaan 3 te Princenhof’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via 14 033. Doe dit voor 23 december 2020.