Start uitreiking gevelbordjes ‘Hier werken brandweervrijwilligers’ in Leusden.

04 juli 2019
Bordje 'hier werken brandweervrijwilligers' op gevel Huis van Leusden

Het eerste gevelbordje ‘Hier werken brandweervrijwilligers’ hangt aan de gevel van Huis van Leusden. In Leusden zijn vrijwillige brandweerlieden actief. Dankzij de flexibiliteit van hun werkgevers kan de brandweer in Leusden en Achterveld uitrukken. Burgemeester Gerolf Bouwmeester is blij met de enthousiaste brandweervrijwilligers in zijn gemeente.

De gemeente Leusden is de werkgever van de vrijwillige brandweermannen Jordi Bunnik en Paolo Folkerts. Als hun pieper gaat, leggen zij het werk neer en spoeden zich naar de kazerne.

De medewerking van werkgevers in Leusden en Achterveld  is onmisbaar voor de brandweermannen om hun werk te kunnen doen. Burgemeester Gerolf Bouwmeester en brandweercommandant Wilco Jansen zetten die werkgevers graag in het zonnetje. Vanaf nu is dit herkenbaar door een bordje op hun gevel. Zo maken de werkgevers het mogelijk, dat brandweermannen kunnen uitrukken en bijdragen aan een veilige samenleving.

De bordjes hangen binnenkort bij de volgende werkgevers en ondernemers:

In Achterveld:

Bianca de Looze Hoefverzorging (ZZP’er), Michel Rutte (ZZP’er), Marco de Vette (ZZP’er), Peter Burgsteden (ZZP’er), Robert Kroeze (ZZP’er), Marcel Rutte (Agrariër), Wilco Traa (Agrariër), Wim Voskuilen (Agrariër), en

In Leusden:

Joost Rust Cool Safety (zzp-er), Pon's Automobielhandel BV, Van Ee Aannemer (zzp-er), Umefa, Van Deventer Timmerwerk (zzp-er).

 

Contact met de gemeente

Bezoek Burgerzaken op afspraak :
Maandag t/m woensdag en vrijdag: 13.00–16:30 uur
Donderdag: 17.00 - 20.00 uur

 

 

Afspraak maken

Bezoek Burgerzaken zonder afspraak :
Maandag t/m woensdag en vrijdag: 09.00-12.00 uur
Donderdag: 12.00–16.30 uur

 

 

14 033
vanuit het buitenland (+31) (0)33 496 16 11
WhatsApp
06 - 12 18 01 17 (Beantwoording op werkdagen tussen 8.30-17.00 uur)
't Erf 1, 3831 NA Leusden
Vandaag: gesloten
Morgen: gesloten