“Verrassend, boeiend, interessant”

19 september 2022

Dat zeggen Edwin Ramkema en Saskia Bakker, ondernemers in Leusden, over de eerste bijeenkomst op 21 juni. De gemeente organiseert dit jaar nog 3 bijeenkomsten voor ondernemers. Er is nog plaats dus laat je inspireren.

“De eerste bijeenkomst in juni was dermate verrassend dat ik me meteen heb opgegeven voor de andere drie,” zegt Edwin Ramkema, directeur Cable Concepts Center in Leusden. De eerste bijeenkomst stond in het teken van klantcommunicatie door Daan Schmidt (StoryBrand Nederland) en hoe je deze helder krijgt om je bedrijf te helpen groeien. “Ik ging er zonder enige verwachting naar toe. De spreker bracht echter een voor mij nieuwe manier van denken teweeg. Dat had ik niet verwacht. En het boek dat ik won heb ik zelfs al bijna uit. Ik vind het geweldig dat de gemeente deze inspirerende bijeenkomsten organiseert. Want hierdoor krijg ik het gevoel dat de gemeente daadwerkelijk tussen de ondernemers in staat.”

Saskia Bakker, eigenaar praktijk Sassense, vertelt: “Ik ga met een open houding naar elke bijeenkomst, want er is altijd wel iets dat je inspireert. Natuurlijk moet het onderwerp je wel aanspreken. Zo vertelde de spreker van de eerste bijeenkomst boeiend over storytelling vanuit een voor mij nog onbekende invalshoek. En dat blijft je bij,” vertelt Saskia. “Het is leuk dat de gemeente dergelijke bijeenkomsten organiseert, maar ik had me ook opgegeven als een bedrijvenkring de facilitator was geweest of als er een bijdrage zou zijn gevraagd. Omdat de onderwerpen voor mij interessant zijn. Daarnaast is een dergelijke lokale bijeenkomst een mooie gelegenheid om te netwerken.”

De bijeenkomsten zijn op maandag 26 september, dinsdag 18 oktober en maandag 21 november

Het doel is jou te ondersteunen met kennis en informatie. Daarbij is er ruimte voor netwerken. Want door elkaar te spreken en/of te leren kennen kan je elkaar ook makkelijker opzoeken als dat nodig is en samenwerken. Iedere bijeenkomst heeft een thema met bijbehorende gastspreker.

Lees meer en meld je aan voor deze gratis bijeenkomsten