Werken bij de gemeente Leusden

Wij zoeken medewerkers die omgevingsbewust en ondernemend zijn. Je staat aan het roer van je eigen loopbaan. Je bent duurzaam inzetbaar en anticipeert tijdig op veranderingen. Duurzaam inzetbaar betekent dat jij je talent optimaal benut. Je zit steeds op de goede plek of beweegt ernaar toe. Je draagt maximaal bij aan de organisatie.

Vacatures BLNP

Bunschoten, Leusden, Nijkerk en Putten (BLNP) hebben een gezamenlijke website voor vacatures

Wij zoeken een:

Toezichthouder civiele werken voor 32-36 uur per week. Het gaat om een functie voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Solliciteren kan tot 10 november 2021.

Bode/ facilitair medewerker voor 24 uur per week. Het gaat om een functie voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Solliciteren kan tot 8 november 2021.

Mobiliteit voorop

We stimuleren onze medewerkers tijdelijk bij een buurgemeente aan de slag te gaan. Een blik bij een buurgemeente kan heel verfrissend zijn. Je bent bezig met dezelfde vraagstukken in een andere context en met andere collega‚Äôs. Als werkgever stimuleren wij je om te investeren in je eigen ontwikkeling. Met behoud van je huidige aanstelling krijg je de kans om de dingen te doen waar je goed in bent. En ook te ontdekken waar je ambities naar uitgaan.

Sollicitaties

Heeft de gemeente Leusden een vacature, dan kun je gericht hierop reageren.