Succes moet je managen

19 April 2023
Op de foto derde van links Marcel Hooft (van Smartphoeshoesjes.nl), burgemeester Bouwmeester, leden van de jury van de Ondernemersprijs en gastspreker Jan Lammers.  Fotografie door Willem Eelman.

Het Ondernemerscongres werd op maandag 17 april 2023 gehouden in het Van der Valk Hotel Leusden. Thema: 'Succes moet je managen'. Smartphonehoesjes.nl wint de Ondernemersprijs Leusden 2023.

Het Ondernemerscongres wordt ieder jaar georganiseerd voor alle ondernemers in Leusden.

De winnaar van de Ondernemersprijs Leusden 2023 is Smartphonehoesjes.nl

Smartphonehoesjes.nl scoorde het beste bij het thema Duurzame Succesvolle Groei. Ze volgen schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf Succlean B.V. op, die de prijs in 2022 won. Uit het juryrapport: Smartphonehoesjes.nl onderscheidt zich door een zeer succesvolle groei in zowel personeel, omzet als soorten producten. Het bedrijf is ongeveer 12 jaar actief en de eerste jaren explosief gegroeid. Nog steeds kennen ze een jaarlijkse groei tussen 10% en 20%. Smartphonehoesjes.nl biedt werk aan een groot aantal personen uit Leusden en omgeving, zowel in uitvoerende als in ontwikkelende en creatieve beroepen, en is actief op diverse markten in Europa.

Jury

Jury-voorzitter Albert Dragt: ,,Het bedrijf is kort geleden verhuisd naar een duurzaam bedrijfspand, gasloos en 0-op-de-meter, in de toekomst zelfs energieleverend. Hun autopark is elektrisch, ze zijn onderweg naar het recyclebaar maken van hun producten en verpakkingen en willen op die manier hun ecologische voetafdruk minimaliseren. Dit heeft ook meegespeeld in onze overwegingen.’’

Succes moet je managen

Hoofdspreker van het congres was Jan Lammers (voormalig autocoureur en sportief directeur van race circuit Zandvoort). Hij hield een wervelende toespraak over “Succes moet je managen”.

Prijsuitreiking

Na de bekendmaking van de winnaar van de Ondernemersprijs volgde een feestelijke prijsuitreiking aan directeur (co-owner en CEO) Marcel Hooft van Smartphonehoesjes.nl door Albert Dragt (voorzitter van de Stichting Ondernemersprijs) samen met sponsor Rabobank en burgemeester Gerolf Bouwmeester.

Het congres is afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Volgend jaar zal wederom een Ondernemerscongres worden georganiseerd en wordt een nieuwe Ondernemersprijs uitgereikt.