Ondernemen in Leusden

Leusden heeft een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor bedrijven en kantoren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om u te vestigen in Leusden? Neem dan contact op met onze accountmanager bedrijven, bereikbaar via 14 033.

Accountmanagers

Caroline Peeters
telefoon: 14 033
e-mail: gemeente@leusden.nl

 

Johan Bonte
telefoon: 14 033
e-mail: gemeente@leusden.nl
 

 

 

Waarom vestigen in Leusden?

  • Ligt centraal, direct aan de A-28
  • Prettig woonklimaat
  • Dichtbij Amersfoort en Utrecht
  • Toegankelijk en overzichtelijk (de menselijke maat)
     

Heeft u plannen om u  te vestigen in de gemeente Leusden? Of wilt u uw bedrijf uitbreiden? Dan kunt op ruimtelijkeplannen kijken of uw bedrijf past op de gewenste locatie volgens het bestemmingsplan. Ook kunt u via de vergunningencheck op omgevingsloket online nagaan of u een omgevingsvergunning nodig heeft.

Uitleg over bouwplan

Wilt u met de gemeente overleggen of heeft u een toelichting nodig op het bestemmingsplan en/of voorschriften? Bel 14 033 voor een afspraak met het omgevingsloket.

Meer informatie

Contact met de gemeente


Door de aanvullende maatregelen rondom het coronavirus zijn de openingstijden aangepast. Burgerzaken werkt alleen op afspraak op werkdagen tussen 9.00-12.30. Heeft u hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via 14 033. Zij plannen alleen afspraken in die noodzakelijk zijn. Ook het omgevingsloket is gesloten. Voor vragen over bouwen, wonen en ruimtelijke plannen kunt u bij voorkeur een e-mail sturen aan wabo-loket@leusden.nl

Momenteel kunt u online geen afspraken maken
14 033
vanuit het buitenland (+31) (0)33 496 16 11
't Erf 1, 3831 NA Leusden
Vandaag: geopend van 08:00 uur tot 12:30
Morgen: geopend van 08:00 uur tot 15:00
Logo certificaat toegankelijkheidsonderzoek Gemeente Leusden