MijnGegevens app

30 maart 2022

De MijnGegevens app toont alle persoonlijke gegevens uit MijnOverheid handig en overzichtelijk in 1 app. Het gaat hierbij om persoonsgegevens en familiegegevens, inkomen en alimentatie, WOZ en kadastraal, diploma’s en geregistreerde voertuigen. De MijnGegevens app van MijnOverheid is nu beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store.

Met de MijnGegevens app heeft u snel en eenvoudig toegang hebben tot de Persoonlijke gegevens uit MijnOverheid.

Wat kan ik met de app?

De app biedt gebruikers de mogelijkheid om persoonlijke gegevens uit MijnOverheid snel in te zien. Belangrijke data, zoals de verloopdatum van een paspoort of rijbewijs, kunnen via de app direct aan een agenda worden toegevoegd.

Is de MijnGegevens app veilig?

Met de nieuwe MijnGegevens app en de al bestaande Berichtenbox app zijn de belangrijkste functies van MijnOverheid nu ook via een app beschikbaar. Om gebruik te maken van de MijnGegevens app is een geactiveerd MijnOverheid-account nodig. Net als de Berichtenbox app, is de MijnGegevens app alleen te gebruiken in combinatie met de DigiD app.

Wie heeft de app ontwikkeld?

De MijnGegevens app is door Logius ontwikkeld in samenwerking met het Mobile Competence Centre van de Belastingdienst. Logius is de dienst digitale overheid, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. 

Downloaden app

De app is beschikbaar voor tablets en smartphones die draaien op iOS (Apple) en Android (Google).

Meer informatie