Bijeenkomst bij paracommerciële rechtspersonen

Een paracommerciële rechtspersoon is bijvoorbeeld een sportvereniging die in eigen beheer een kantine exploiteert, waar tegen betaling alcoholhoudende drank wordt verstrekt.
Melden bijeenkomst

Nodig

Uw DigiD

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl.

Bijeenkomst melden

Paracommerciële rechtspersonen mogen geen alcohol schenken als zij bijvoorbeeld bruiloften, partijen en andere bijeenkomsten organiseren die gericht zijn op personen die niet of niet rechtstreeks bij de activiteiten van de desbetreffende rechtspersoon betrokken zijn.  Wanneer dit leidt tot oneerlijke concurrentie, mag er daarom geen alcohol worden geschonken.

Een bijeenkomst als hierboven genoemd, die niet leidt tot oneerlijke concurrentie, moet u uiterlijk 3 weken van te voren melden bij de gemeente.

Kosten

Het melden van een bijeenkomst is gratis.

Contact met de gemeente


Door de aanvullende maatregelen rondom het coronavirus zijn de openingstijden aangepast. Burgerzaken werkt alleen op afspraak op werkdagen tussen 9.00-16.30 uur. Heeft u hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via 14 033. In deze coronaperiode kunt u gewoon een afspraak maken.
Wel vragen wij u om bij uw bezoek aan het Huis van Leusden rekening te houden met de volgende maatregelen. Zo kunnen we verspreiding van het coronavirus voorkomen.

  • Heeft u klachten, zoals verkoudheid, hoesten of koorts? Blijf dan thuis. Wij maken graag een nieuwe afspraak met u.
  • Kom alleen, of met maximaal 1 begeleider, naar uw afspraak.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • Houd 1,5 meter afstand van andere personen.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos.
  • Kom niet te vroeg naar uw afspraak. 
  • Bent u klaar? Verlaat dan het Huis van Leusden om ruimte te maken voor andere bezoekers.
Afspraak maken
14 033
vanuit het buitenland (+31) (0)33 496 16 11
't Erf 1, 3831 NA Leusden
Vandaag: gesloten
Morgen: geopend van 08:00 uur tot 12:30
Logo certificaat toegankelijkheidsonderzoek Gemeente Leusden