Bekendmakingen

De officiële bekendmakingen van de gemeente Leusden staan in de elektronische bladen op Officiële Bekendmakingen.

Waar vind u officiële bekendmakingen van de Overheid?

De officiële bekendmakingen van de gemeente Leusden staan in de elektronische bladen op Officielebekendmakingen.nl.  Het gaat bijvoorbeeld om besluiten over vergunningen, bouwplannen en bestemmingsplannen of verkeersbesluiten.  Ook vindt u er de bekendmaking van nieuwe, lokale regelgeving. U kunt er onder andere zoeken op soort bekendmaking en publicatiedatum.

De officiële bekendmakingen van het afgelopen jaar kunt u ook vinden door op deze website te zoeken naar een onderwerp en dan te filteren op ‘Officiële bekendmakingen’.

Bekendmakingen over de verkoop, verhuur of verpachting van grond en vastgoed staan naast op Officielebekendmakingen.nl ook op deze website.
 

Abonnement per e-mail ‘Over uw buurt'

U kunt zich abonneren op bekendmakingen van uw buurt via Overheid.nl. U ontvangt dan automatisch per e-mail de bekendmakingen uit het postcodegebied dat u hebt aangegeven.
 

Lokale wet- en regelgeving

Lokale wet- en regelgeving maken we ook officieel bekend maar alle actuele wet- en regelgeving is niet altijd eenvoudig terug te vinden via de bekendmakingen.  Voor meer informatie lees verder op onze pagina Lokale wet- en regelgeving.