Opvragen bodeminformatie

Op zoek naar informatie over de bodem op een bepaalde locatie in de gemeente Leusden? Kijk hoe en waar je deze informatie kunt opvragen. Soms is meer onderzoek nodig. Bijvoorbeeld een archeologisch onderzoek.

Bodeminformatie opvragen

Wilt u meer informatie over de bodem op een bepaalde locatie? Vul dan het aanvraagformulier in op de website van RUD Utrecht. Vermeld zo duidelijk mogelijk om welke locatie het gaat en hoe we u kunnen bereiken om de gegevens door te geven.  We raden u aan om eerst het bodemloket te raadplegen. Hier zijn alle verontreinigde locaties te vinden.

Kosten

Voor het opvragen van bodeminformatie brengen wij leges in rekening. De kosten voor het opvragen van bodeminformatie uit het archief zijn € 20,40 per kwartier. U ontvangt een factuur van de gemeente. Lees er meer over in de legesverordening van de gemeente Leusden onder ‘1.24 Gemeentearchief’.

Archeologisch onderzoek

In een aantal gevallen moet je bij jouw vergunningsaanvraag een archeologisch rapport meesturen of eerst archeologisch onderzoek onderzoek laten doen. Bekijk voor meer informatie de archeologische kaart.