Hulp bij laag inkomen

Heeft u moeite om met uw geld rond te komen? Misschien heeft u dan recht op extra geld of een regeling.

Moeite met rondkomen? Er kan vaak meer dan u denkt! Bijvoorbeeld dat u een deel van de gemeentelijke belasting niet hoeft te betalen. Of dat de gemeente meebetaalt aan de kosten van uw zorgverzekering. Alle financiële regelingen in de gemeente Leusden vindt u op Rondkomen in Leusden.

Extra energietoeslag voor lage inkomens in Leusden

Heeft u een laag inkomen? Misschien ontvangt u dit jaar een extra energietoeslag van € 1300,-. Als u aan de voorwaarden voldoet kunt u via de website van gemeente Amersfoort een aanvraag doen. Een bevestiging van de aanvraag ontvangt u van de gemeente Amersfoort.

Vragen over de energietoeslag?

Heeft u vragen over de energietoeslag?, geen bevestiging van de aanvraag ontvangen of heeft u vragen over het formulier? Neem contact op met de gemeente Amersfoort

Hulp nodig bij uw aanvraag energietoeslag?

Maak dan een afspraak bij het Sociaal Maatschappelijk Steunpunt (SMS) van Lariks. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 12.30 uur via telefoonummer: 033- 303 44 44.

Meenemen

naar uw SMS afspraak neemt u mee: specificatie(s) van inkomsten (loon, uitkering, alimentatie) van de laatste maand.

Komt u door de hoge energierekening in de problemen?

U kunt contact opnemen met een coach van Werk Inkomen en Zorg. De coaches helpen inwoners met financiële problemen in Leusden. Ook als u gewoon inkomsten hebt en zelfstandig bent. Zij kijken met u mee naar uw totale huishoudplaatje, en geven advies en hulp. Ze kunnen u ook adviseren over energiegebruik, contract en besparingen.