Nieuw in Leusden: Sondi Solar

Het zal je niet zijn ontgaan: Sondi Solar vestigde zich recent in Leusden aan De Kassen. Maar wat doet dit bedrijf precies en voor wie? En waarom in Leusden? We vroegen het de heer Noach, eigenaar.

Wat doet Sondi Solar precies?

Sondi Solar is een jonge onderneming, gespecialiseerd in het adviseren en plaatsen van zonnepanelen. In twee en een half jaar maakten wij al honderden mensen blij met zonnepanelen. Zo dragen wij iedere dag ons steentje bij aan een betere wereld. Ons doel is een beter klimaat voor iedereen door ervoor te zorgen dat mensen hun eigen energie kunnen opwekken.

Waar word je blij van in je werk?

Veel mensen hebben hoogtevrees en kijken dus erg op tegen ons werk. Vooral de reacties van onze klanten zijn vaak erg leuk. We krijgen veel complimenten over onze zorg en de gezelligheid tijdens de installatie. En daar worden we allemaal blij van.

Waarom in Leusden?

Leusden is perfect gelegen in het hart van Nederland. Hierdoor kunnen wij vrijwel overal in een uur ter plaatse zijn. Dit is prettig voor de klant tijdens een installatie, maar ook voor de nazorg. Daarbij komen vrijwel alle medewerkers uit Amersfoort. Enkelen zijn zelfs geboren in Leusden. Het is voor ons dus vertrouwd en prettig werken in een fijne werkomgeving.

Welke ontwikkelingen zie jij in de toekomst?

Iedere dag zijn wij bezig om huizen te verduurzamen. Wij hebben gemerkt dat de gemeente Leusden hier ook veel mee bezig is. En meedenkt om deze gezamenlijke doelen te behalen. Kwaliteit vinden wij echt belangrijk. Want bij een duurzame investering als zonnepanelen, willen wij dat onze klanten jarenlang plezier hebben van het systeem. En er geen omkijken naar hebben. Dus alles wat we hierin uit handen kunnen nemen voor onze klant doen we. Service was altijd al belangrijk, maar tegenwoordig nog meer.  

Tot slot: Waar mag je jou altijd voor wakker maken?

Voor ontbijt op bed mag je mij altijd wakker maken. Sta wel vroeg op, want mijn dag begint al om zes of zeven uur. Daarbij zijn wij allemaal in het bedrijf sportieve jongens. Marathonlopers, fanatieke tennissers en boksers.