Het aanspreekpunt voor ondernemers in Leusden

Een gezond en bloeiend ondernemersklimaat vindt de gemeente erg belangrijk. Daarom zijn de lijnen kort tussen ondernemers en de gemeentelijke organisatie. Heb je vragen over ondernemen? Caroline Peeters en Alma Tukker zijn hèt aanspreekpunt voor ondernemers in Leusden.

Caroline en Alma

Caroline: “Je kunt met alle vragen bij ons terecht. Wij geven advies, helpen je verder en zorgen ervoor dat al je vragen worden beantwoord. Ik werk al jaren bij de gemeente Leusden. Wellicht ken je mij al wel.”

Alma: “Sinds januari 2021 versterk ik het team bij de gemeente Leusden. Hiervoor werkte ik onder meer als Accountmanager bij de gemeente Tilburg en als manager Business Development Nederland in het bedrijfsleven. Ik kom uit Brabant en heb in Tilburg Juridische Bestuurswetenschappen gestudeerd. Als Accountmanager Bedrijven bij de gemeente Leusden kan ik mijn passie voor het bedrijfsleven en het openbaar bestuur samenbrengen. Ik kan nu al zeggen dat ik mij bijzonder welkom voel in de ambitieuze, ondernemende en vooruitstrevende gemeente Leusden!”

Heb je vragen over ondernemen in Leusden?

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tussen 9.00 en 17.00 uur. Mailen mag natuurlijk ook.

Caroline Peeters: 06 - 15029328 of stuur een e-mail

Alma Tukker: 06 - 46074943 of stuur een e-mail