Nieuw in Leusden PUUR

PUUR Leusden Automotive aan de Hamersveldseweg 14, heeft zich onlangs gevestigd in Leusden. De heer Pieter Schoonderbeek, eigenaar, stelt zich voor.

Wat biedt PUUR precies?

PUUR is een modern autobedrijf waar je niet alleen een auto koopt, maar ook voor andere services terecht kan. Ons doel is dat mensen geen omkijken hebben naar hun auto. We bieden een zogenaamd one-stop-shopping. Bijvoorbeeld: Je brengt de auto voor een onderhoudsbeurt en laat tegelijkertijd een kleine schade repareren of de auto volledig poetsen. En schikt het even niet om de auto te brengen? Geen probleem, dan halen we hem op! Ons motto: Gewoon PUUR, ’t nieuwe normaal! 

Waarom in Leusden?

Het ‘’dorpse’’ van Leusden trekt mij enorm en vanuit die visie is ook PUUR ontstaan: een dorpsgarage 2.0 . Lekker ouderwets, maar toch in een nieuw jasje.

Waar word je blij van in je werk?

Wat ik belangrijk vind is dat mensen eerlijk advies krijgen over automobiliteit. Er is zoveel marge in deze branche en wij streven ernaar daarmee het verschil te maken.

Wat is je uitdaging in de toekomst?

Een goede mix van dienstverlening en daarnaast de passie voor extreme auto’s houdt ons bezig. In Leusden valt het wellicht snel op dat wij bijzondere auto’s verkopen, maar dat zegt niets over de dienstverlening in de werkplaats. Het blijft een uitdaging om duidelijk te maken dat iedereen welkom is bij PUUR, voor elk budget.

Tot slot: Waar mag je jou altijd voor wakker maken?

Vroeger stond ik mooie auto’s te fotograferen als carspotter; nu verkoop ik deze droomauto’s zelf. Mijn dag kan niet meer stuk bij het zien van een auto die emotie biedt op het gebied van afwerking, rijbeleving of met een bijzonder verhaal.