Campagne ‘Maak werk van zon!’ wegens succes verlengd

11 december 2023
Bovenaanzicht Paardenmaat

Energie besparen en uw bedrijf verduurzamen? In veel gevallen zijn er subsidies en aantrekkelijke leningen mogelijk. Mogelijk heeft u ook verplichtingen om energie te besparen. Maar hoe zit dit fiscaal en welke financiële ondersteuning is er beschikbaar? U wilt wel zonnepanelen, maar wat brengt het op? In het woud van regels is een helpende hand welkom!

Bedrijvenkring Leusden en de gemeente Leusden bieden u de diensten aan van een gratis en onafhankelijke energieadviseur. Veel bedrijven gingen u het afgelopen jaar voor.

Energiebesparen

Energie besparen door verbruik te verlagen is voor alle bedrijven een effectieve manier om het bedrijfsresultaat te verbeteren. Natuurlijk staat de continuïteit van primaire bedrijfsprocessen voorop en daar is nu eenmaal energie voor nodig. In de praktijk blijkt echter dat menig bedrijf veel energie verspilt. Waarschijnlijk ook binnen uw bedrijf.

De energieadviseur (Jeroen Bosma) garandeert u een no nonsens aanpak.

 Zoals Jeroen zelf zegt:

‘Een verduurzaming ziet er voor ieder bedrijf anders uit, afhankelijk van de grootte, de sector, de strategie en het budget. Het begrijpelijk en op heldere wijze uit kunnen leggen van complexe vraagstukken is ons doel. Het liefst in een zo kort mogelijke tijd. Vooral bij de implementatie van duurzame oplossingen.’

Jeroen verstrekt een gratis en onafhankelijk inzicht in de mogelijkheden, waaronder een businesscase waarin concreet is beschreven of de voorgestelde investering voor duurzaam ondernemen een positieve bijdrage levert aan de bedrijfsdoelstellingen. Daarnaast krijgt u desgewenst tips voor andere energiebesparingen en subsidies.

De komende maanden kunt u Jeroen nog inschakelen, daarmee zet u kosteloos de voor u logische stappen in uw energietransitie.

Kunt u zijn hulp gebruiken? Bel Jeroen via: 06 13 05 69 08 of stuur een e-mail.