Dankjewel Leusden!

26 januari 2022

Half januari hebben we afscheid genomen van de 32 minderjarige asielzoekers die sinds december in het ISVW hotel verbleven. We hebben hen, namens Leusdense ondernemers en organisaties, een mooi aandenken aan hun tijd in Leusden mee kunnen geven.

Namelijk een handige rugtas met inhoud: naast nuttige ook leuke en lekkere dingen. Binnen enkele dagen werd deze fantastische goodiebag samengesteld!

Pim van Gellecum, jeugdburgmeester van Leusden, bood onze gasten in een videoboodschap deze verrassing aan. ’De speech en de rugtas werden zeer enthousiast ontvangen. Het was de kers op de taart van een geweldig gastvrij verblijf in Leusden. Extra leuk dat Pim hen, in vloeiend Engels,  toesprak! ’, aldus Sharmaake Mohamed Ali, groepsleider (COA) van de groep jongeren.

Wij zijn Pim, ondernemers en organisaties erg dankbaar voor hun bijdrage. Niet alleen de inhoud was indrukwekkend, maar ook de snelle en hartverwarmende reacties en spontane medewerking.  Waar een dorp groot in kan zijn!

Met dank aan: De Hamershof, Den Daas, CIRM, De Korf, EY VODW, Bedrijvenkring Leusden, Woning Stichting Leusden, Cableconceptscenter en Kiwanis club Leusden.