Doe mee aan de Matchbeurs Leusden op 3 november 2023

21 september 2023

Op vrijdag 3 november 2023 is de Matchbeurs Leusden. De matchbeurs start om 8.00 uur en is in het gebouw van Intergamma aan de Storkstraat 2 te Leusden.

Wat is de Matchbeurs Leusden?

Matchbeurs Leusden is een sprankelend, spraakmakend en laagdrempelig evenement waar ondernemers, maatschappelijke instellingen en service clubs elkaar ontmoeten. Het evenement vindt dit jaar voor de vijftiende keer plaats en leidt tot vele mooie en waardevolle ontmoetingen tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties. Dit jaar is Intergamma het hostbedrijf waar de Matchbeurs plaatsvindt. Op de beursvloer wordt er met gesloten beurs gehandeld in diensten, handjes en arbeid, middelen, kennis en kunde tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en de gemeente. Door met elkaar in gesprek te gaan, ontstaan er persoonlijke matches die voor beide partijen veel voldoening opleveren. Want juist deze persoonlijke betrokkenheid bij Maatschappelijk Betrokken Ondernemen maakt het verschil!

Na het sluiten van een match, wordt het wederzijdse commitment door de notaris met een informeel contract bekrachtigd. Het is vervolgens de bedoeling dat de match in het lopende jaar wordt uitgevoerd en terug gekoppeld aan de organisatie van de Matchbeurs.

Waarom meedoen?

De Matchbeurs, al jaren ondersteunt door de gemeente Leusden,  is een laagdrempelige bijeenkomst waar je als bedrijf persoonlijk in contact komt met andere in Leusden gevestigde bedrijven, serviceclubs, de gemeente en een groot aantal lokale maatschappelijke organisaties die op zoek zijn naar hulp. Het is daarmee ook een netwerk evenement voor en met de Leusdense samenleving.  Het evenement maakt Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) leuker, persoonlijker en meer voldoening gevend voor je bedrijf en het biedt een kans om matches te zoeken die aansluiten bij het DNA van je organisatie.


Doe mee en meld je aan