Nieuw in Leusden: Floris, de makelaar

28 maart 2023
Floris Vos

Floris De Makelaar is sinds een jaar gevestigd aan de Plantageweg in Leusden. Floris Vos is de eigenaar en stelt zich voor.

Wat biedt Floris De Makelaar precies?

Met 11 jaar ervaring in de makelaardij kan je bij mij terecht voor het kopen of verkopen of het taxeren van een woning. Wat ik merkte is dat het verkopen of aankopen van woningen om aandacht vraagt bij mensen. Het is één van de grootste en duurste zaken in een mensenleven en ik vind dat je daar aandacht aan mag besteden! Bij een verkoop wordt iedere bezichtiging dan ook goed voorbereid om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren.

Waarom in Leusden?

Als geboren en getogen Leusdenaar is het leuk om in deze plaats te mogen werken. Mijn hele familie komt uit Leusden en mijn netwerk is hier groot.

Waar word je blij van in je werk?

Natuurlijk word ik er blij van om mensen te kunnen helpen. Wat ik nog leuker vind, is dat mensen terugkeren, nadat ze bijvoorbeeld een bezichtiging hebben gehad of een succesvolle verkoop of aankoop. Terugkerende klanten zijn de bevestiging dat ik mijn werk goed heb gedaan.

Welk onderwerp houdt je bezig en waarom?

Of ik nou op een verjaardag of op een gezellige borrel ben, de woningmarkt komt altijd ter sprake. Deze houdt niet alleen mij bezig, maar zo’n beetje iedereen. Naast het bijhouden van de ontwikkelingen in de markt is ook het thema ‘duurzaamheid’ belangrijk. Sinds de energieprijzen flink zijn gestegen, blijkt dit een ‘hot’ topic. Hoe kan je je huis beter isoleren en zelfs energieneutraal maken? Hiervan blijf ik graag op de hoogte. 

 Tot slot: Waar mag je jou altijd voor wakker maken?

Voor een potje golf mag je mij altijd wakker maken! Dat is super leuk en het zorgt ervoor dat je je hoofd     helemaal leeg kan maken. Hoewel het ook frustrerend kan zijn als het balletje niet doet wat je wilt!