Nieuw in Leusden: Jansen van de Grift Klimaattechniek

12 december 2023

Jansen van de Grift Klimaattechniek, vestigen zich in december 2023 aan de Moerbeilaan te Leusden. Marlien Jansen van de Grift stelt het bedrijf voor.

Wat zijn jullie voor bedrijf?

Met 25 jaar ervaring en veel kennis op het gebied van klimaatsystemen kijken we graag naar duurzame oplossingen. Onze specialisten adviseren, ontwerpen, plaatsen en onderhouden airco-installaties door heel Nederland. Dat doen we zowel in bestaande gebouwen als in nieuwbouwpanden. Of je nu een grote of kleine ruimte hebt, wij realiseren een passende en uiterst duurzame oplossing.

Waarom verhuizen naar Leusden?

Onze roots liggen in de gemeente Leusden waar we opgegroeid zijn. We gaan verhuizen vanuit Soest naar Leusden, dit vooral vanwege de bereikbaarheid van Leusden. Mooie centrale ligging in het midden van het land aan de snelweg met vele uitvalswegen. We zijn een tijdje weggeweest uit de gemeente Leusden maar gaan er vanuit dat we snel weer de binding hebben zoals we die altijd hadden met de gemeente Leusden.

Is er een onderwerp/actualiteit dat jullie bezig houdt? En waarom?

Verduurzamen is op dit moment een onderwerp dat bij veel bedrijven en huishoudens speelt, waar doen we nu goed aan en wat zijn de mogelijkheden. De uitdagingen kunnen groot zijn maar we kijken graag naar geschikte oplossingen.

Tot slot: Waar mogen we jullie altijd voor wakker maken?

Laat ons maar slapen, dan zijn we de volgende ochtend weer fris om aan de slag te gaan voor onze klanten.