Nieuw in Leusden: Medipoint

15 december 2022
Medipoint winkel in Leusden

Medipoint heeft zich dit jaar gevestigd in Leusden. Saskia, Jantine en Charlotte runnen de winkel. Saskia van Daalen vertelt waarom.

Wat biedt Medipoint precies?

Wil je een spoedig herstel na een operatie of zwangerschap, beter bewegen buitenshuis of fijner thuis zijn in huis? Ga dan eens langs bij onze winkel. Samen met de klanten zoeken we naar een oplossing en denken alleen in mogelijkheden. Of het nu een langdurig probleem is of niet, dat maakt niets uit. Met zijn drieën runnen wij de Leusdense winkel van Medipoint en zijn al jarenlang in dienst bij Medipoint. We doen onze uiterste best om onze klanten te voorzien van de juiste hulpmiddelen.

Waarom in Leusden?

Medipoint is verhuisd vanuit Amersfoort naar Leusden, enerzijds omdat de toenmalige winkel te klein werd en anderzijds vanwege de bereikbaarheid. De winkel in Leusden is veel beter bereikbaar voor klanten. Je kunt nu gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren. De winkel is ook veel groter waardoor wij meer grotere producten aan onze klanten kunnen laten zien. Denk aan Sta-op stoelen, scootmobielen en driewielfietsen. Al met al een win win actie.

Waar word je blij van in je werk?

De soms complexe vraag van klanten omzetten in een oplossing geeft ons veel voldoening, vertelt Saskia. Voorbeelden genoeg, maar om er enkele te noemen: een klant die langer thuis kan blijven wonen of een herstel dat voorspoediger gaat door onze adviezen.

Tot slot: Waar mag je je altijd voor wakker maken?

In geval van nood mag je ons altijd wakker maken! Voor de rest moet je ons lekker laten slapen, zodat we de volgende dag weer met volle batterij aan dit mooie werk kunnen gaan beginnen.