Nieuw in Leusden: Praktijk voor kinderwens-coaching

21 september 2023
Francien Vunderink kinderwenscoach

Praktijk voor Kinderwens Coaching. Eigenaar Francien Vunderink, coach, counselor en intervisor, stelt zich voor

Wat biedt de praktijk voor kinderwens- & fertiliteits-coaching, counseling en intervisie?

”Ik begeleid cliënten die te maken hebben met een onvervulde kinderwens. Het kan zijn dat na lang proberen een zwangerschap toch uitblijft. Of dat iemand een miskraam of vroeggeboorte meemaakt. Ook kan de diagnose “onvruchtbaar” gesteld zijn. Ook kunnen  mensen die een erfelijke aandoening hebben (of drager zijn) bij mij terecht. Laatstgenoemde groep heeft mijn speciale aandacht. Ik ben de enige in Nederland die deze mensen begeleidt vanuit een eigen praktijk.”

“Naast mijn kinderwens-specialisme ben ik ook breder inzetbaar. Zoals begeleiding bij het maken van lastige keuzes, verbetering van stemming, omgaan met een chronische aandoening en meer.”

Hoe werkt het?

“Dat is altijd maatwerk. Het uitgangspunt is dat er meer evenwicht komt tussen draagkracht en draaglast. Ik focus op dingen die we kunnen beïnvloeden en probeer de ander te helpen om los te laten waar je geen invloed op hebt. Als coach help ik de ander om eigen oplossingen te vinden. Soms is het nodig om sturend of confronterend te zijn en dieperliggende patronen boven tafel te krijgen.“

Waarom in Leusden?

“Ik woon in Leusden en in Leusden liggen mijn ‘roots’. Na vele wereldwijde omzwervingen, ben ik naar mijn wortels terug gekeerd.”

Wat zijn jouw drijfveren?

“Het is vervullend om mijn professionele en persoonlijk kwaliteiten in te zetten om een ander, vanuit gelijkwaardigheid, op weg te helpen.”

Waar mag je jou altijd voor wakker maken?

“Ik word blij van mijn kinderen, vrienden, mijn hond, muziek en ik dans graag.”