Even voorstellen: Sales Talent Academy B.V.

19 juni 2023
Bert-Jan Bezema van Sales Talent Academy B.V.

De heer Bert-Jan Bezema, eigenaar en coach van Sales Talent Academy B.V. aan de Laapeerseweg 8, stelt zich voor.

Wat biedt Sales Talent Academy B.V.?

Sales Talent Academy B.V. biedt een trainingsconcept voor professionals en ondernemers zoals jij.

“Wij maken professionals beter in hun vak”.

Wij kennende praktijk goed doordat de coaches ‘zelfmet de voeten in de klei te hebben gestaan’. Dat gecombineerd met de kennis  die wij in huis hebben over Sales, Professionele ontwikkeling en passie om mensen en organisaties echt vooruit te helpen, is de kracht van ons trainersconcept. Spreek-Kuur is een belangrijk onderdeel van de Sales Talent Academy. Dit programma helpt jou een boodschap professioneel over te brengen. Spreek-Kuur is een soort ‘APK’ voor jouw verhaal, of het nou een presentatie, speech, salesgesprek of gewoon een goed idee/verhaal is. Een goed verhaal zorgt voor meer omzet en opdrachten. Het wordt gegeven op het trainingscentrum in een kleine setting. Kijk voor meer informatie op onze website

Waarom in Leusden?

“De mooie natuurlijke omgeving, maar vooral de liefde voor mijn vrouw bracht me naar Leusden.”

Wat zijn je drijfveren?

“Geef nooit op! Je kan alles leren. Het kost alleen tijd, maar iets nieuws leren is leuk en wij zorgen daarvoor.”

Welk onderwerp houdt je bezig en waarom?

“De klimaatverandering in relatie tot de natuurlijke omgeving in Leusden houdt me bezig. In plaats van windmolenparken en velden met zonnepanelen zie ik liever Tiny Houses, zodat jongeren een kans op een huis hebben.”

Tot slot: Waar mag je jou altijd voor wakker maken?

“Je mag mij voor van alles wakker maken: een ontbijtje op bed, maar ook iets doen voor hobby, wat lekkers of een wandeling. En sowieso, als er ergens een probleem is, mag je me daarvoor altijd wakker maken.”