Nieuw Ondernemersloket Leusden

21 september 2023
Medewerkers van het ondernemersloket gemeente Leusden

Misschien heb je al gezien dat de gemeentewebsite van Leusden voor ondernemers is veranderd? Hiermee is het voor jou nóg gemakkelijker geworden om informatie te vinden.

De  afgelopen maanden is gewerkt aan de actualisatie, uitbreiding, samenvoeging en vormgeving van alle ondernemersinformatie op de gemeente website. Er is veel nieuwe informatie toegevoegd en er wordt gewerkt met heldere en duidelijke hoofdstukken. Waarbij de nieuw opgenomen foto’s het hopelijk ook persoonlijker maken. Dit alles onder de nieuwe noemer “Ondernemersloket” op de eerste pagina van de website van Leusden. Daardoor zal de informatie makkelijker te vinden zijn.

De komende periode wordt informatie toegevoegd over vergunningen, subsidies en belastingen.

Ondernemersloket

Het Ondernemersloket, een breed gedragen wens van de gemeenteraad. Het heeft tot doel de gemeentelijke zichtbaarheid en de dienstverlening aan ondernemers te verbeteren. Het is tot stand gekomen na een brainstormsessie over de “zichtbaarheid en dienstverlening aan ondernemers”. Daarbij waren alle voorzitters van de  Leusdense ondernemersverenigingen aanwezig. Het Ondernemersloket waarvan het “front office” nu zichtbaar is op de website van de gemeente Leusden, wordt achter de schermen bemenst door een team van mensen met uiteenlopende taken, specialismen en bevoegdheden. Voor een goede dienstverlening aan ondernemers zetten zij vragen direct aan elkaar door en wordt de ondernemer snel geholpen.

Wij horen het graag

We zijn benieuwd wat je er van vindt. Neem een kijkje op het ondernemersloket. Vind je goed de weg? Missen er zaken? Wij horen het graag.