Sollicitatie coaching en inloopspreekuren bij het Werkcentrum regio Amersfoort

20 februari 2024

Ook voor inwoners van gemeente Leusden is er het Werkcentrum regio Amersfoort. Hier helpen ze je verder op het gebied van werk, loopbaan en scholing.

Je kunt hier elke dag zonder afspraak binnen stappen om met een gids in gesprek te gaan over jouw loopbaan. Daarnaast organiseren ze diverse inloopspreekuren.  

Sollicitatie coaching

Heb je een sollicitatiegesprek gepland staan en wil je je graag goed voorbereiden? Elke maandagochtend kun je tussen 10.00 en 11.30 uur persoonlijk advies krijgen tijdens het inloopspreekuur sollicitatie coaching.

De coaching is voor iedereen die advies wil over solliciteren. Denk daarbij aan het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, advies over je sollicitatiebrief en het sollicitatieproces. Tijdens het inloopspreekuur kun je circa 20 minuten persoonlijk met een sollicitatie coach in gesprek. Je krijgt tips en informatie om met meer zelfvertrouwen je sollicitatiegesprek in te gaan. Hoe bereid je je gesprek goed voor? Welke vragen kun je verwachten en zelf stellen tijdens je sollicitatie? Wat zijn je sterke kanten en wat wil je benoemen in je brief of tijdens je gesprek?

Inloopspreekuren per branche

Ben je op zoek naar een baan of opleiding in de branches Zorg & Welzijn, Techniek of Zakelijke Dienstverlening (horeca, detailhandel, administratie en ICT)? Bezoek dan één van deze inloopspreekuren en hoor meer over baanmogelijkheden, actuele vacatures, leerwerktrajecten en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Wanneer zijn de inloopspreekuren?

Werken in Europa

Wil je aan het werk in een ander Europees land? Elke eerste woensdag van de maand kun je met al je vragen over werken in Europa terecht in het Werkcentrum regio Amersfoort. Eures houdt van 10.00 tot 12.00 uur inloopspreekuur. Een EURES-adviseur geeft graag antwoord op jouw vragen, geeft je tips over een goede voorbereiding, het vinden van vacatures en solliciteren in Europa.

Evenementen

In het Werkcentrum worden regelmatig evenementen georganiseerd waarbij je informatie kunt krijgen over een onderwerp of in gesprek kunt gaan met werkgevers. Bekijk voor alle evenementen de Agenda van het Werkcentrum regio Amersfoort.