Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief MKB (TEK)

15 december 2022

Voor het grootste deel van het MKB komt er een prijsplafond. Dan betaal je minder voor energie tot een bepaald verbruik.

De Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft op 29 november 2022 bekend gemaakt dat er een versoepeling van de TEK wordt doorgevoerd.

Ontwikkelingen

De RVO geeft aan de ondernemers op de hoogte te houden van verdere ontwikkelingen. Je kan je hiervoor aanmelden bij de RVO. Houd ook de website in de gaten www.rvo.nl/tek

Stel je vraag

Heb jij vragen of ondervind je als ondernemer grote gevolgen door de stijging van de energieprijzen; laat het de gemeente Leusden weten! 

De gemeente Leusden volgt de ontwikkelingen op de voet. Eind oktober lieten wij je weten meer informatie nodig te hebben om de omvang van het probleem in kaart te brengen. Zoals:

  • De omvang van jouw probleem.
  • Is het prijsplafond of de regeling, zoals nu aangekondigd, volledig? Wat mis je?
  • Heb je andere wensen om hulp van de gemeente? (niet-financieel)

Contact

Stuur je informatie of vraag dan ook naar Caroline Peeters of Alma Tukker, accountmanagers Bedrijven. Mail naar c.peeters@leusden.nl of a.tukker@leusden.nl of bel naar +31 6 15 02 93 28 (Caroline Peeters).

Ook de Bedrijvenkring Leusden (BKL) wil graag de impact van de stijgende energieprijzen op ondernemend Leusden meten en heeft onlangs een enquĂȘte gehouden onder haar leden. De resultaten worden binnenkort bekend gemaakt.