Praat mee over toekomstplan Utrechtse Heuvelrug

31 maart 2023
Fietsen in buitengebied - decoratief.

Regio Amersfoort, waaronder de gemeente Leusden, en de provincie Utrecht maken samen met betrokken inwoners en ondernemers een plan hoe in de toekomst om te gaan met het buitengebied. U kunt meepraten over de toekomstbestendige inrichting van ons buitengebied.

Het is de achtertuin van ons allemaal, maar we willen er ook voedsel verbouwen, water de ruimte geven, energie opwekken en natuur een ongestoorde plek bieden. Hoe maken we dat passend? Daarbij kijken we over de gemeentegrenzen, want ook Leusdenaren zwemmen in het Henschotermeer, Eemnessers wandelen in de Soesterduinen en Amersfoorters fietsen op de Lage Vuursche.

Gebiedsatelier Utrechtse Heuvelrug

Het westelijke deel van Leusden (Den Treek en Leusderheide) ligt op de Utrechtse Heuvelrug. Inwoners van Leusden zijn van harte welkom bij het slotdebat en de tentoonstellingsavond op donderdag 13 april 2023 van 19.00-21.30 uur, in boerderij het Gagelgat in Soest.

Teken mee aan de toekomst

Het atelier hangt vol met kaarten, borden en foto’s. U kunt op de tentoonstellingsavond een boodschap achterlaten op de wanden van het atelier. 

Programma en aanmelden

Bureauregioamersfoort