Wegwerkzaamheden

Benieuwd waar nu of binnenkort wegen zijn afgesloten door wegwerkzaamheden? Bekijk de kaart van LTC Wegwerkzaamheden en Evenementen.
Kaart met wegwerkzaamheden

Actuele wegwerkzaamheden

Werkzaamheden onderhoud straatwerk aan de Rentickstraat, huisnummers 1 tot en met 19. Bewoners hebben een informatiebrief ontvangen.

Afsluiting

De afsluting geldt voor doorgaand verkeer Rentinckstraat van dinsdag 14 november tot en met dinsdag 28 november 2023.

Uitvoerder

Smink Infra BV uit Nijkerk.

Contact

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente Leusden, telefoon 14 033 of stuur een e-mail naar gemeente Leusden.

Voor het leggen van kabels en leidingen wordt het fiets- en voetpad afgesloten en omgeleid naar de noordkant van de Noorderinslag.

Omleiding

Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de noordkant van de Noorderinslag.

Afsluiting

Van woensdag 15 november 07:00 uur tot en met donderdag 21 december 2023 17:00 uur.

Contact

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente Leusden, telefoon 14 033 of stuur een e-mail naar gemeente Leusden.

Afsluiting

Voor het laatste stuk van de reconstructie van Diepenheim Scheltuslaan is de weg afgesloten tot de van Boetzelaerlaan.

Contact

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente Leusden, telefoon 14 033 of stuur een e-mail naar gemeente Leusden.

De Kopermolenbrug wordt vervangen. Voor voetgangers en fietsers wordt een tijdelijke brug aangelegd. Bewoners aan de Barneveldseweg en Hessenweg hebben een informatiebrief ontvangen.

Locatie werkzaamheden

Kopermolenbrug over de Barneveldse Beek op de grens van Stoutenburg en Amersfoort (Hessenweg-Barneveldseweg).

Omleiding

De omleidingsroute richting Amersfoort/Zwolle gaat via de Horsterweg–Plesmanweg–Randweg en de A28. Verkeer wordt omgeleid met borden. Er komt een tijdelijke brug voor voetgangers en fietsers.

Afsluiting

Periode van 29 augustus 2023 tot en met 8 december 2023. 

Uitvoering werkzaamheden

Gemeente Amersfoort voert de werkzaamheden uit. 

Contact

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de gemeente Amersfoort.

Naar aanleiding van een inspectie van de gemeente Barneveld aan de brug die de Jan van Arkelweg aan de Stoutenburgerweg verbindt, wordt per direct een gewichtsbeperking van 20 ton ingesteld. Gemeente Barneveld heeft borden geplaatst en spoedig zal er een omleiding van kracht zijn, begeleid door borden. De beperking zal naar verwachting minimaal 1 jaar duren.

Gemeente Barneveld is aanspreekpunt voor de omleiding en werkzaamheden.

Begin maart 2023 start netbeheerder Stedin met het aanleggen van een nieuwe elektriciteitskabel in Leusden. De werkzaamheden duren tot het najaar van 2024.

De nieuwe elektriciteitskabel is ruim 3,5 kilometer lang en loopt via de Hamersveldseweg en de Zwarteweg onder de snelweg door naar Amersfoort.

Langs deze route kan overlast voorkomen in de periode maart 2023 - najaar 2024. Lees voor meer informatie het nieuwsbericht.